Follow the Vikings, 22. september

Háleygvikingene, Harstad Næringsforening, Harstad Folkehøgskole og Sør-Troms Museum tar vikingtiden inn til Harstad sentrum lørdag 22.september.

Vi skal vise deg vikingtiden, slik du aldri har sett den før!

Follow the Vikings er et stort EUprosjekt med aktører i 13 europeiske land, som arbeider og bygger opp kompetanse omkring vår felles vikinghistorie. Et av resultatene av prosjektet er «The Roadshow» hvor man har samlet skuespillere, musikere dansere og filmskapere fra mange land, for å skape en visuell feiring av vikingarven vi finner rundt om i store deler av Europa. Showet er unikt og stemningsskapende med mye lyd- og lyseffekter og vises kun 2 steder i Norge; Avaldsnes (2017) og Harstad (22.09.2018)

Sammen med Harstad Næringsforening inviterer vi til vikingshow i Harstad kino, og rett utenfor skal vi lage vikingstemning med vikingmusikk, gjøgling, salgsboder og vikingleker i tidsrommet 11:00 - 16:00. 

Billetter til 2 vikingshow kl. 14:00 og 16:00 legges ut 3. september kl 15, men sett av datoen allerede nå! Billetter legges ut på stmu.hoopla.no/sales

La deg friste av "Follow the Vikings" HER

 

arkiv

Vikingdag 19. november

Trondenes Historiske Senter kl 11:00-14:00, for barn 4-8 år i følge med voksen.

Konsert 13. november

Rune & Erika for fulle seil kommer til Lundbrygga og Kåre på kaia.

Høstmarked 28.oktober

Velkommen til tradisjonelt høstmarked på Trondenes Historiske Senter. 

Kaffe & Kunnskap høsten 2018

En foredragserie på Trondenes Historiske Senter 

Ord ved roret 10.oktober

"Anna Rogdes" egen foredragserie ved Café Chocolat

Minnesamling med video 6.september

Trondenes Historiske Senter, torsdag 6.september kl. 10:15-17:15. Kurset om muntlig historie er åpent for alle interesserte, og passer for både for profesjonelle og frivillige historikere. 

Geologiens dag 8.september

Trondenes Historiske Senter, kl 11-15. Et gratis familiearrangement!

Åpen dag på Meløyvær Fort

Søndag 2.september holder vi åpen dag på verdens mest moderne kystfort, og Nord-Norges best bevarte hemmelighet fra den kalde krigen!

Jubileumsseilas

"Anna Rogde" besøker Salangen, Lavangen, Ibestad, Skånland og Harstad i perioden 27.-30. august, og inviterer til skolebesøk, fjordturer og åpen båt. 

Åpen dag Sandtorg Bygdetun

Torsdag 2. august fra klokken 11 - 14.