Lukk

Praktisk informasjon Anna Rogde

Fasiliteter, kapasitet og booking

Kapasitet: Maks 60 personer

Mannskap: Det er alltid tre sikkerhetsmannskaper i besetningen. I tillegg kan du møte ekstramannskaper og mannskap under opplæring om bord.

Salong: Ny salong med sitteplasser for inntil 30 pers.

Bespisning og skjenkebevilling: Meny sendes på forespørsel. Alle rettigheter ombord. Det er ikke lov å nyte medbrakt.

Overnatting: Maks 15 gjester. I lugarene ligger det dyne og pute i køyene. For tillegg i pris på kr. 100,- kan man leie sengklær og håndduk på turen. Man kan ta med eget om man foretrekker det.

Påkledning: Anna Rogde har noen varmejakker ombord, til fri disposisjon for våre gjester. Det anbefales likevel å ta med varmt, vindtett og vannavstøtende tøy. Varmt fottøy med gummierte såler (for godt fotfeste) samt hodeplagg og vanntette hansker er også å anbefale.

Handel om bord: Det er mulig å betale med Vipps eller bankkort på turen. Vi selger noe Anna-Rogde effekter som er fine minner å ta med seg hjem. Mest populært er kanskje våre postkort som stemples med eget stempel og postes om bord. Anna Rogde fører nemlig postflagget.

Pris: Anna Rogde tilbyr ulike pakker (som alle er oppkalt etter hennes seil). Pakkene har ulike priser. Pakkene har ulikt innhold og varighet, du kan også skreddersy din egen pakke om du ikke finner noe som passer deg. Ta kontakt for tilbud.

Fasiliteter:

  • Romslig dekk med rom for oppbevaring
  • 2 toaletter m/vaskeservant/hånddusj
  • Bysse med alt moderne utstyr
  • Vaskemaskin og tørketrommel

 

For booking/spørsmål: bookingannarogde@stmu.no eller kontakt Linn Hvattum på tlf. 95 92 72 38.

 

 

Hopp rett ned til innholdet