Lukk

Praktisk informasjon Anna Rogde

Fasiliteter, kapasitet og booking

Kapasitet: Maks 60 personer

Mannskap: Det er alltid tre sikkerhetsmannskaper i besetningen. I tillegg kan du møte ekstramannskaper og mannskap under opplæring om bord.

Salong: Ny salong med sitteplasser for inntil 30 pers.

Bespisning og skjenkebevilling: Meny sendes på forespørsel. Alle rettigheter ombord. Det er ikke lov å nyte medbrakt.

Overnatting: Maks 15 gjester. I lugarene ligger det dyne og pute i køyene. For tillegg i pris på kr. 100,- kan man leie sengklær og håndduk på turen. Man kan ta med eget om man foretrekker det.

Påkledning: Anna Rogde har noen varmejakker ombord, til fri disposisjon for våre gjester. Det anbefales likevel å ta med varmt, vindtett og vannavstøtende tøy. Varmt fottøy med gummierte såler (for godt fotfeste) samt hodeplagg og vanntette hansker er også å anbefale.

Handel om bord: Det er mulig å betale med Vipps eller bankkort på turen. Vi selger noe Anna-Rogde effekter som er fine minner å ta med seg hjem. Mest populært er kanskje våre postkort som stemples med eget stempel og postes om bord. Anna Rogde fører nemlig postflagget.

Pris: Anna Rogde tilbyr ulike pakker (som alle er oppkalt etter hennes seil). Pakkene har ulike priser. Fra kr. 15.000,-. Pakkene har ulikt innhold og varighet, du kan også skreddersy din egen pakke om du ikke finner noe som passer deg. Ta kontakt for tilbud.

Fasiliteter:

  • Romslig dekk med rom for oppbevaring
  • 2 toaletter m/vaskeservant/hånddusj
  • Bysse med alt moderne utstyr
  • Vaskemaskin og tørketrommel

 

For booking/spørsmål: bookingannarogde@stmu.no

Hopp rett ned til innholdet