Lukk

Barnas Vikingspel

Vi ønsker barn i alderen 10-12 år velkommen til en levende vikinghistorie med teater og musikk.
Viking med skjold, sverd og øks
Illustrasjonsfoto fra Barnas Vikingfestival

Bli med 1000 år tilbake i tid. Den gangen var 18 år gamle Asbjørn høvding på Trondenes. Sagafortellinga tar oss med igjennom kornmangel, handel, ære og kamp. Det er denne historia som er tema når vi nå går i gang med Barnas Vikingspel. 30 barn i alderen 10-12 år får muligheten til å delta, og deles inn i gruppene: drama, musikk, scene eller mat. Prosjektet er finansiert av Kulturtanken og det er gratis å delta!

Høres dette interessant ut?
Vil du delta?
Send oss en epost og fortell hvilken av de fire gruppene under du ønsker å delta i!

Gruppe: Drama
Liker du å stå på scene? Har du erfaring fra teater eller synes du det høres spennende ut? Dramaturg Soz Rødland leder gruppa. Hen har forberedt sagaen og stykket den opp i ulike akter – hver av dem med spennende handlinger. Du som deltar i denne vil selv være med på å utvikle både manus og regi.

Gruppe: Musikk
Kan du spille et instrument? Tromme, messing eller treblås? I samspill med sagaen skal denne gruppa framheve stemninger og påvirke følelsene våre. Gruppa ledes av musiker Ole Thomas Gjærum. Fortell oss i søknaden hvilket (moderne) instrument du spiller, men hos oss blir det nye opplevelser med bukkehorn, fløyte, trommer og neverlur.

Gruppe: Scene
Liker du å male og lage ting? Scenen trenger kulisser og hva er vel et teaterstykke uten kostymer? Denne gruppa er for deg som liker å bruke hendene, og hvem vet – kanskje du lærer en vikingteknikk eller to du ikke visste om!?

Gruppe: Mat
Liker du å være med på å lage mat? Vi ønsker å avslutte hver samling med et lite måltid. Vi ønsker at matopplevelsen skal gi følelsen av en møteplass, hvor også foreldre til barna kan delta som frivillige.

Vi øver onsdagene 24/01, 31/01, 07/02, 14/02 kl. 17:30-19:00
Framføring onsdag 21. februar

Søknad / kontaktperson: mona@stmu.no
Søknadsfrist: Snarest. Vi håndterer søknader løpende.

 

Facebook
LinkedIn
Email
Hopp rett ned til innholdet