Lukk

Nyttig å vite

Vi har samlet de vanligste tema for henvendelsene vi får fra våre museumsbesøkende: 

Ledsager
Alle med behov kan ta med seg ledsager med ledsagerbevis. Vedkommende får gratis inngang.

Førerhund / Assistenthund
Hunder har normalt ikke adgang til museet. Hunder som er på arbeid har derimot adgang til alle områder.

Attraksjonene
Våre 18 attraksjoner har ulik tilgjengelighet. Dette er beskrevet ytterligere under hver enkelt attraksjon. Dersom det er noe du lurer på anbefaler vi at du kontakter oss på booking@stmu.no eller +47 770 18 380.

Kafé
For grupper fra 5 personer er det en fordel å kontakte oss i forkant dersom dere ønsker å reservere bord. Det kan også være en fordel dersom dere ønsker noe spesifikt fra menyen og våre kaféansatte kan være best mulig forberedt og maten kan serveres raskest mulig etter ankomst. 

Utstillinger
For grupper fra 10 personer er det en fordel å avtale besøket i forkant av ankomst. På den måten kan vi unngå at flere større grupper kommer samtidig, og dermed gi alle en best mulig museumsopplevelse.

Vi setter pris på at du tar kontakt med våre konservatorer dersom du har gjenstander du tror er av interesse for museet. Vi ønsker at du først tar kontakt med oss på telefon eller epost. På denne måten kan vi forberede oss bedre, gjøre gode avtaler og forhindre at du kommer på en bomtur. 

Våre konservatorer:

Mange som har mistet gjenstander i eller i nærheten av våre museumsanlegg henvender seg til oss, og vi forsøker etter beste evne å finne riktig eier. 

Snakk med vår museumsvert dersom du er i området og museet er åpent. Dersom du finner gjenstander du tror har stor verdi for eier etter åpningstid vil det være en fordel å levere inn til hittegods / politiet slik at den uheldige har mulighet å gjenforenes med tapte raskest mulig. 

Fra tid til annen kan vi oppleve dyr som har rømt fra innheng, hærverk eller uhell og vi setter pris på tilbakemeldinger fra publikum som har oppdaget noen form for avvik eller uønsket atferd.

I ordinær arbeidstid
Vi anbefaler at du ringer vårt sentralbord +47 77018380. Der vil du raskt få kontakt med riktig vedkommende. 

Etter arbeidstid:
Dersom du observerer noe du tenker er svært viktig å gi beskjed om etter ordinær arbeidstid anbefaler vi at du kontakter Troms Politidistrikt på telefon +47 77796000

Hopp rett ned til innholdet