Lukk

Julegrantenning

27.11.2022

Kl. 13:00

Kategori: Aktivitet
Pris: gratis
Trondenes Historiske Senter med snø og vinterlys
Trondenes, Harstad

Et familiearrangement på Trondenes Historiske Senter på første søndag i advent.

Du grønne glitrende, nå gleder vi oss til å tenne lysene på juletreet på Trondenes Historiske Senter. Vi håper mange har lyst å være med på en tradisjonell julegrantenning 1.søndag i advent kl. 13:00. Denne dagen inviterer vi til en sangstund foran juletreet med juleglade museumsansatte! Det er vår egen kaféansvarlig som har tatt initiativet til musikalsk underholdning, og med seg på laget har hun med seg Ronny Rubach og Sofie Rødland som til vanlig er å treffe på middelaldergården. Det blir også allsang med «Du grønne glitrende tre», «O jul med din glede» og «På låven sitter nissen».

Arild kulseng-Hansen og Sæteråsen Sag & Høvleri har forresten levert juletre til Trondenes Historiske Senter i 15 år! I fjor fikk treet nye skudd og slapp nesten ikke en eneste barnål. Vi håper på samme juletresuksess i år, og kan legge til at det ikke er stemning blant de ansatte å gå over til moderne plasttrær.

Praktisk informasjon:

Pepperkaker, saft og sang og det som hører til julegrantenninga er gratis.
Det blir salg av risengrynsgrøt i kafeen denne søndagen.
Det er ordinær billett for de som ønsker å besøke utstillingene våre: voksen kr. 110,- / barn kr. 55,-

Andre arrangementer

11.12.2022

Velkommen til en gammeldags jul for hele familien på Skippergåren søndag 11. desember kl. 11:30-15:00! Vi kan lokke med juletre, kafé, juleverksted, julekaker, julenisse,…
Hopp rett ned til innholdet